Başkan Ayaz İşçisinin Yanında, Halkın İçinde

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’yi cazibe merkezi haline getirmek için ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ayaz İşçisinin Yanında, Halkın İçinde
İlçenin bir çok yerinde daha yaşanabilir bir Başiskele oluşturmak için çalışma yapan personelini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, onlarla birlikte oluyor, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.
Başiskele Belediyesi hizmet birimleri ilçe genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda park, yol, kaldırım, asfalt çalışmalarına ilçe genelinde devam eden Başiskele Belediyesi tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Sahadaki çalışmaları yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çalışmaları takip ediyor, hem personeli ile birlikte oluyor hem de vatandaşlarla sohbet etme imkanı buluyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte yaptığı saha ziyaretlerinde Atakent Mahallesi Kolej Caddesi, Seymen Mahallesi Hacı Recep Acar Sokak, Ceyhan Sokak, Bayındır Sokak, Cihangir Sokak ve Başköy Sokak’ta asfalt serilen sokaklarda incelemelerde bulundu. Yine Seymen Mahallesi Fırtına Sokak ve Coşku Sokak arasında kalan Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından bin 800 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan park yapım çalışmalarını da inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, buradan Seymen Mahallesi Yaldız Sokak, Avlu Sokakta yapılması planlanan çalışmalar hakkında birim müdürlerine talimat verdi, buradaki vatandaşlarla sohbet etti.

Kılıçaslan Mahallesi Mannesman Sokak üzerinde yapılacak yol genişletme çalışmalarının başlaması konusunda birim müdürlerine talimat veren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, buradaki incelemelerin ardından yine aynı mahalle sınırları içerisinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Bengü Sokak, Varol Sokak, Üzümlü Sokak, Kılıçaslan Caddesi ve Karagöz Sokak’ta incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA