İşte Ahmet Atakan'ın düştüğü an

Ahmet Atakan'ın ölümüne ilişkin şok bir görüntü ortaya çıktı. Görüntüde Atakan'ın vurulduğu iddilarının aksine düştüğü görülüyor.

İşte Ahmet Atakan'ın düştüğü an
Ahmet Atakan isimli bir üniversite öğrencisi ODTÜ'ye bağlı arazideki yol çalışmaları yüzünden çıkan protestolara destek için, Hatay'da yapılan eylemlerde hayatını kaybetmişti. Bunun ardından sosyal medyada Ahmet'i polisin vurduğu iddiası günün konusu oldu.

Polisin attığı gaz kapsülü yüzünden hayatını kaybettiği iddia edilen Ahmet Atakan'ın otopsi raporunda, 'Yüksekten düşmeye bağlı omurilikten kırık, iç organlarında parçalanma var' ifadeleri kullanıldı.

DÜŞME GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI
Tüm bunların ardından otopsi raporunu doğrulayan bir görüntü ortaya çıktı. Ağır yaralanan ve kaldırıldığı Antakya Devlet Hastanesi'nde duran kalbi yeniden çalıştırılmasına rağmen hayatını kaybeden Atakan'ın, binadan düşüş anı, Hatay'da uydudan yayın yapan HRT Akdeniz Televizyonu kameramanı tarafından çekildi.

CHP'LİLER NE DEMİŞTİ?
Hatay'da gelen üzücü haberin ardından, sıcağı sıcağına hastaneye giden CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın başında darbe olduğunu söyledi ve kendinden emin olarak şu açıklamayı yaptı: 'Yüksekten düşen bir insanın vücudunda kırık olur. Ki bu gencin polise güneş paneli atmak isterken 7'nci kattan düştüğü dedikoduları dolaşıyor. O bölgede zaten 7 katlı bina yok. Gencin bulunduğu yerde düşebileceği bir yer yok. Bu iddialar sadece olayı saptırma amaçlı'

Yine CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, gencin, yakın mesafeden gaz kapsülüyle vurularak hayatını kaybettiğini belirtti.

Ankara, Hatay, İstanbul ve İzmir'deki olayları kışkırtmak için kollarını sıvayan Ulusal Kanal, Halk TV, Oda TV ve Türkiye Gençlik Birliği provokasyon için gerçek olmayan deliller peşine düştü.