Adalet Bakanı Ergin, Reyhanlı’da Bayramlaşma Törenine Katıldı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Yaşadığımız coğrafyada en güçlü, en huzurlu, dizlerinde derman olan, geleceğe güvenle bakan ülke, Türkiye’dir” dedi.

Adalet Bakanı Ergin, Reyhanlı’da Bayramlaşma Törenine Katıldı
Bakan Ergin, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, partililerin ve vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı. Burada bir konuşma yapan Ergin, Reyhanlı’da meydan gelen bombalı saldırının ardından gösterilen sağduyulu tavırdan dolayı Reyhanlı halkına teşekkür etti. Bayramların, birlik ve beraberliğin sağlanması noktasında önemine işaret eden Ergin, “Ülkemiz çok önemli badirelerden geçerek bu günlere geldi. Allah’a hamdolsun bugün yaşadığımız coğrafyada en güçlü, en huzurlu, dizlerinde derman olan, geleceğe güvenle bakan ülke, Türkiye” diye konuştu

Bakan Ergin, “Güneyimizde acı ve gözyaşı akan kan görürsünüz. Irak’ta yıllar yılı dinmeyen ıstırabı görürsünüz. Suriye’de yanı başımızda zulmün diz boyu olduğu yerde maalesef hüznü kederi ve gözyaşını izliyoruz. Bu bayram hürmetine o hüznün acının akan gözyaşlarının, kanın dinmesi için yüce Mevla’dan niyazda temennide bulunuyoruz bu bayram günü. O kardeşlerimizin de ıstırapları dinsin inşallah” dedi.

Bakan Ergin, bayramlaşma töreninin ardından 11 Mayıs’ta düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ayşegül Kırar, Mustafa Kaya ve Selim Arslan’ın ailelerine ziyarette bulundu.
Kaynak: İHA