Piazza Avm'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

Samsun Piazza AVM'de, "30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü" nedeniyle kutlama programı ve teçhizat sergisi düzenlendi.

Piazza Avm'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde(AVM), 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle ilk olarak Piazza AVM tarafından yaptırılan kutlama pastası kesildi. Kutlama pastası Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve minik bir kız çocuğu tarafından kesildi. Pasta kesimi sonrasında askeri bando tarafından AVM içerisinde mini bir konser verildi.

Daha sonra protokol üyeleri ve katılımcılar Garnizon Komutanlığı, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından askerin kullandığı teçhizatların bulunduğu sergiyi gezdi. Sergide ayrıca vatandaşlara Türk bayrakları, rozetler ve broşürler dağıtıldı

Düzenlenen programlara ayrıca Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Zeki Bodur, Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Necati Ufuk Toydemir katıldı.

Kaynak: İHA