Etkinlikler Kapsamındaki İlk Konserde Tatatuka Band Grubu Sahne Aldı

Bu yıl 10.’su gerçekleşecek olan Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali başladı.

Etkinlikler Kapsamındaki İlk Konserde Tatatuka Band Grubu Sahne Aldı
İlk Konserde Takatuka Band Grubu sahne aldı. İçerisinde Sökeli müzisyenler Mustafa Sevindik ve Murat Gökdere’nin de yer aldığı ‘Takatuka Band’ Grubu Anadolu ve Balkan Ezgileri ile Sökelileri coşturdu.
Konseri izleyenler arasında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Belediye Meclis Üyesi Nimet İncedal, Belediye Meclis Üyesi ve CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya’da yer aldı. Köprübaşı Otopark alanında gerçekleşen ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konser oldukça keyifli geçti.

Konserin sonunda Sökeliler adına Takatuka Band Grubu’na teşekkür eden Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; “Söke Belediyesi olarak vatandaşlarımızı çeşitli müzik grupları ve ünlülerle buluşturuyoruz. Takatuka Band konseri en keyif aldığım ve vatandaşlarımızın da büyük keyif aldığını düşündüğüm konserlerden biri oldu” dedi.

Levent Tuna grup üyelerine Sökeliler adına plaket ve çiçek takdim etti.

KONSERLİ GECELERE DEVAM
Söke 10. Pamuk Festivali Ve Kurtuluş Etkinlikleri 31 Ağustos Grup Darbe, 01 Eylül Şükriye Tutkun, 02 Eylül TSM Derneği Korosu, 03 Eylül Tayfun Talipoğlu, 04 Eylül Dilek Eser, 05 Eylül Söke Belediyesi THM Korosu, 06 Eylül Murat Dalkılıç ile devan edecek.
Kaynak: İHA