Erkek Hemşire Hastanenin Gözdesi Oldu

Sayıları az olan fakat her geçen gün tercih edilen meslekler arasında yer alan hemşirecilik, erkeklerinde dikkatini çekmeye başladı.

Erkek Hemşire Hastanenin Gözdesi Oldu
Torbalı Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan Mehmet Haluk Irmak isimli erkek hemşire dikkatleri üzerine çekmiş durumda.
64 BAYAN HEMŞİRE, BİR ERKEK HEMŞİRE GÖREV YAPIYOR
Torbalı Devlet Hastanesi Acil Servisinde hizmet veren erkek hemşire, vatandaşların dikkatini çekiyor. Torbalı Devlet Hastanesi’nde Toplam 64 bayan hemşireye karşın sadece bir erkek hemşire bulunuyor. Vatandaşların dikkatini çeken bu durum, ilginç diyaloglara da sahne oluyor. Vatandaşlar acil servisinde hemşire Mehmet Haluk Irmak ile diyalog kuruyorlar. Siz hemşire misiniz, yoksa sağlık memuru mu? Gibi sorular yöneltiliyor. Bu sorular karşısında Irmak, hemşire olduğunu ve işini severek yaptığını söylüyor.

"VATANDAŞLARIN DİKKATİNİ ÇEKİYORUM’
Torbalı Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünde Triaj Servisinde hizmet veren erkek hemşire Mehmet Haluk Irmak, hastaları tek tek muayene ediyor. Acil servisine gelen vatandaşları tek tek muayene eden ve daha sonra bölümüne göre ayırma yapan Irmak, hastaların dikkatini de çekiyor. Irmak, “Torbalı Devlet Hastanesinde 2 yıldır hemşirelik yapıyorum. Vatandaşlar beni ilk olarak sağlık memuru olarak tahmin ediyor. Daha sonra hemşire olduğumu söylediğimde nasıl olurda sen hemşire olursun benimle dalga geçme gibi tepkilerle karşılaştım. Fakat daha sonra benim erkek hemşire olduğumu duyan ve öğrenenler çok şaşırıyor. Ayrıca son günlerde erkek hemşirelerin sayısı da artmaya başladı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA