Karaoğlanlı Belediyesi'nden Manisa Belediyesi'ne Ziyaret

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karaoğlanlı Belediye Başkanı Ali Nalbant’ı makamında ağırladı.

Karaoğlanlı Belediyesi'nden Manisa Belediyesi'ne Ziyaret
Karaoğlanlı Belediye Başkanı Ali Nalbant, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret etti. Karaoğlanlı’da bağların bulunduğu bölgenin yolunun topraklı olması nedeniyle meyvelerin zarar gördüğünü ifade eden Karaoğlanlı Belediye Başkanı Ali Nalbant, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki bu yolun asfaltlanması talebinde bulundu. Araçların yoğun olarak kullandığı yolların asfaltlanmasına öncelik verdiklerini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Halin altında sıkıntılı bir kısım vardı, onu tamamladık. Şuanda Üniversite Kampus yolunu yapıyoruz. Onun akabinde Gürle, Akgedik, Uzunburun tarafına gireceğiz. Bir program dahilinde bunları yapıyoruz. Bunu da Azmi Bey ile görüşün. Biz sıraya koyarak bunların hepsini yapma noktasındayız” dedi.

"250 BİN TONLUK ASFALT TALEBİMİZE YANIT GELMEDİ"
İller Bankası’na 250 bin ton asfalt için Ocak ayında başvuru yaptıklarını, gelinen noktada halen başvuruya yanıt alamadıklarını da belirten Başkan Ergün, “Biz de şuanda kendi imkanlarımızla satıh kaplama ihalesine çıktık. Satıh kaplama ihalesi de, 3 kilometre orada, 5 kilometre burada şekliyle kendi imkanlarımızla yapmaya başladık. O açıdan keşke o 250 bin tonluk asfalt başvurumuz olsaydı, onların tamamını köylere yayacaktık. Bu nedenle satıh kaplama yapabileceğiz” dedi.

"HİZMETLERİNİZİ BAŞKALARI GÖRMEYEBİLİR AMA BİZ GÖRÜYORUZ"
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendileriyle yaptığı toplantıda 5 bin metre parke taşı talep ettiğini, bu taleplerinin yerine gelmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Karaoğlanlı Belediye Başkanı Ali Nalbant, “Biz ova yollarının yapılacağını bilmiyorduk. Bunun yapılması daha iyi oldu bizim için. O çalışmayı gördüm ve hakikatten çok memnun oldum. Çöp konteyneri, oturma bankları, cami aydınlatması ve durak yapıldı. Allah razı olsun. Bizlerin görevi insanlara hizmet. İnşallah büyükşehir hayırlı insanlara nasip olur. Ama sizin Manisa’nın her tarafında imzanız olduğunu biliyoruz. Başkaları görmeyebilir ama biz görüyoruz. İnşallah başarılarınız daim olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA