Süper Amatör’de Ödemiş’in Fikstürü Belli Oldu

İzmir Süper Amatör Ligi’nde grupların lig fikstürleri açıklandı.

Süper Amatör’de Ödemiş’in Fikstürü Belli Oldu
Bu sezon da süper amatörde mücadele edecek Ödemiş Belediyespor, fikstüre göre sezon boyunca tüm iç saha maçlarını cumartesi günü, deplasman maçlarını ise pazar günü oynayacak.
28-29 Eylül haftasında başlayacak lig maratonunda Ödemiş Belediyespor ilk olarak Güzelbahçe Belediyespor’a konuk olacak. Deplasmandaki karşılaşma 29 Eylül Pazar günü oynanacak.

Kırmızı-lacivertliler daha sonra sırasıyla Çaybaşı, Kuruçeşme (D), Atilla, İşçievleri (D), Seferihisar, Bayındır (D), Torbalı, Şirinyer (D), Narlıdere ve İzaks Gaziemir (D) ile karşılaşacak.

Saraçoğlu Stadyumu’ndaki maçların tamamı cumartesi gününe denk gelirken, deplasmandaki karşılaşmaların tamamı da pazar günü oynanacak.

Ödemiş Belediyespor ilk yarıda Çaybaşı, Atilla, Seferihisar, Torbalı ve Narlıdere maçlarını iç sahada oynarken, Güzelbahçe, Kuruçeşme, İşçievleri, Bayındır, Şirinyer ve İzaks Gaziemir maçlarını deplasmanda oynayacak.

12 takımın yer aldığı grupta maçlar 8-9 Mart 2014 haftasında tamamlanacak. Ardından play-off grubu maçlarıyla Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek ekipler belirlenecek. İzmir ASKF tarafından 2013-2014 sezonu 1. Amatör Lig ve Süper Amatör Lig fikstürleri, kulüp yetkililerine dağıtılmaya başlandı.
Kaynak: İHA