'Görüş Günü Kadınları' Adana'da Çekiliyor

Eylül ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Görüş Günü Kadınları" dizisinin çekimleri Adana’da gerçekleşiyor.

'Görüş Günü Kadınları' Adana'da Çekiliyor
Eylül ayında Fox Tv’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan "Görüş Günü Kadınları" dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla oldukça iddialı. Dizinin cezaevi sahneleri için eski Çukobirlik binası yeniden dizayn edildi. Bir zamanlar iplik ve dokuma fabrikası olarak kullanılan 7 bin 500 metrekarelik bina cezaevine dönüştürülerek gerçeğe uygun olması için büyük özen gösterildi

Adana'nın çeşitli yerlerinde çekimleri süren dizi birbirinden farklı 4 kadının hikayesini anlatıyor. 4 kadının tek ortak noktası ise sevdiklerinin cezaevinde olması. Yaşamak ve cezaevinde sevdiklerinden uzak ayakta kalmak için birbirlerine destek olmaya çalışan 4 kadının birbirinden ilginç ve zorlu hayat hikayeleri izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Veli Çelik oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Gülay karakteriyle Yıldız Çağrı Atiksoy, Süreyya karakteriyle Şenay Gürler, Zehra karakteriyle Semra Dinçer, Kudret karakteriyle İlhan Şeşen, Sertaç karakteriyle Deniz Karaoğlu, Hakkı karakteriyle Yosi Mirzahi, Murat karakteriyle Kemal Uçar, Lale karakteriyle Nesrin Cavadzade, Ömer karakteriyle Alpay Atalan ve Mehmet karakteriyle Sinan Tuzcu bulunuyor.

Dizi oyuncularından Yosi Mirzahi, izleyiciye oynadığı Hakkı karakteri hakkında kısa ipuçları vererek, “Biraz galiba kalplere dokunacağız. İşin içi hapishane gibi gözüküyor ama çok öyle klostrofobik bir durumumuz yok. Yani hapishane işi yüzde 50’sini oluşturuyor. Daha çok dışarıda olacak dışarıdaki hayatlara dokunacak. Ben ilk defa kötü karakter oynayacağım. Onun için de biraz heyecanlıyım. Sakal falan da biraz da o rol için. Hakkı gerçekten pis bir herif yani işte ortağını sırtından bıçaklayıp içeri girmesine sebebiyet vermiş, ailesine göz dikmiş, eşinde gözü olan ve tüm mal varlığının yavaş yavaş bir vampir misali emen bir karakter. Ümidim seyirci benden tiksinsin inşallah bu işimizi iyi yaptığımızı gösterir. Biz çok keyifli çalışıyoruz. Umut ediyorum ki seyirci de izlerken keyif alır ve uzun soluklu bir dizi olur” diye konuştu.

Sinan Tuzcu da, cinayet masası komiserlerinden Mehmet karakteriyle nasıl bir polisi canlandırdığını anlatırken, “Adanalı İstanbul’da çalışıp tekrar Adana’ya dönmüş. Bu cezaevine insanları atan adam. Suçluları yakalayan bıçkın eğlenceli neşeli bir karakter. Bu sezon içinde okuduğum senaryolar içinde en çok etkileyen senaryolardan bir tanesi oldu ve hikayeleri çok gerçek. Ve aslında bizim televizyon karşısındaki profil dediğimiz seyirciyi kitlesine hitap ediyor çünkü gerçek hikayelerin senaryolaşmış hali” dedi.

Dizide 4 kadından en zenginine, Süreyya karakterine hayat veren Şenay Gürler ise izleyicinin dizide özellikle dışarıda yaşayanların hayatlarının göreceğini söyleyerek, “Dizi zaten 4 kadının hikayesi, ben de 4 kadından biriyim. Adım Süreyya içlerinde herhalde başlangıçta en zengin görünen benim. 2 tane çocuğu olan kocası hapiste olan güçlü bir kadın. Bütün karakterler öyle. Seyirci dışarıda yaşayan insanların özellikle kadınların neler yaşadığını görecekler. 4 kadının da çocuğu var. Hem anne olmak hem ayakta kalmak hem de kocalarına destek olmaya çalışmak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA