Kırşehir'de Masal Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

KIRŞEHİR - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Masal Parkı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Eski Hayvanat Bahçesi alanında planlanan Masal Parkı çalışmaları kapsamında restoran, büfe, satış birimleri, kitap teknik oda, tuvalet inşaatı ile tren istasyonu binasi ve güvenlik kulübesi imalatlarının sürdüğünü ifade etti.

Tamamlandığında Kırşehirlilerin çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilecekleri bir alanın kente kazandırılacağını belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Masal Parkı Projelerimiz her yaş grubuna hitap eden şık mekanlarıyla, masal gibi zamanların geçirileceği, Kırşehir'in gözde mekanlarından birisi olmaya aday. Giriş kısmında bulunan bir temsili kitap yapısının insanları karşılamasıyla bir masalın içine sürükleyen Masal Parkı bünyesinde, farklı yaş gruplarına hitap eden çocuk oyun alanları, masal treni, oturma alanları, kameriyeler, su oyunları, köprülü geçişler, atlıkarınca, masal kahramanlarının heykelleri ile restoran yapısı, satış birimleri, açık amfi, wc grupları bulunuyor. Çocuklarımız için Masal gibi bir dünya yapıyoruz. Oyun alanlarının olduğu Masal Parkı projemiz tamamlandığında Kırşehirli vatandaşlarımız çocuklarıyla kaliteli vakit geçirme imkanı bulacaklar."

Kaynak: AA