Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da İftar Verdi

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'da 2 bin 500 kişilik iftar verildi.

Kumluca'da verilen iftar öncesi CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın burada partililerle sohbet etti. Ardından Yeni Mahalle'de yaşayan ve yaklaşık bir ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu ayağı kesilen 32 yaşındaki üç çocuk babası Ali Kocakaya'yı evinde ziyaret etti.

Rahatsızlığıyla ilgili Kocakaya'dan bilgi alan Akaydın, daha sonra Kocakaya'yı muayene etti. Rahatsızlığıyla ilgili gerekli raporlarını tamamlayarak belediyeye iletmesi halinde kendisine yardımcı olacaklarını belirten Akaydın, aileye gıda yardımında bulundu.

Daha sonra halk pazarını gezerek vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Akaydın, onların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşları iftar yemeğine davet eden Akaydın'a CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık ve partililer eşlik etti. Pazar ziyaretinden sonra ise Temel Eğitim Mahallesi'ndeki iftar yemeği dağıtım noktasına gelen Akaydın burada yemek dağıttı.

İftarda konuşan Akaydın, ramazan ayında ilçe halkıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akaydın, "Herkese, buraya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kaynak: AA