Vali Aydın, Şirvan’da İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şirvan ilçesinde yapımı tamamlanan çim sahasının açılışını yaparak, ilçede incelemelerde bulundu.

Vali Aydın, Şirvan’da İncelemelerde Bulundu
Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberindeki kurum müdürleriyle Şirvan ilçesine gitti. İlçede incelemelerde bulunan Aydın, Şirvan Kaymakamı Zafer Öz’ü makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra 750 ton kapasiteli soğuk hava deposunu inceleyen Vali Aydın, zivzik narının Siirt’in önemli bir markası olduğunu ifade ederek, ilçede narların uzun süre çürümeden muhafaza edilmesi için 760 bin lira tutarında soğuk hava deposu yaptırıldığını, narın tanıtımı ve üretiminin artırılması noktasında da çabalarının bulunduğunu söyledi

Aydın ve beraberindekiler, yapımı devam eden Endüstri Meslek Lisesi’nde de incelemelrde bulundu. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan çim sahada incelemelerde bulunan Aydın, Siirt Karması ile Şirvan Karması arasında oynanan dostluk maçında oynadı. Vali Aydın’ın penaltıdan bir gol atması ile Siirt Valilik takımı, Şirvan Karması’nı 3-1’lik skorla yendi.
Kaynak: İHA