Eczacı Kalfası Kazada Hayatını Kaybetti

Nazilli ilçesine bağlı Kızıldere köyünde yola aniden çıkan köpeğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Eczacı Kalfası Kazada Hayatını Kaybetti
Kaza, saat 00.05 sıralarında Nazilli'ye bağlı Kızıldere köyünde meydana geldi. Nazilli'deki bir eczanede kalfalık yapan Ufuk Kafalı (27), Bozyurt Mahallesi yakınlarındaki bir düğünde alkol aldıktan sonra Kızıldere köyündeki evine giderken köy girişinde yola fırlayan bir köpeğe çarparak 09 RZ 344 plakalı motosikletinden düştü. Kaza sırasında başından ağır yaralanan ve 250 promil alkollü olduğu öğrenilen sürücü Ufuk Kafalı, olayı gören köylüler tarafından çağırılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilirken duran kalbinin çalışması için 112 Acil Servis ekipleri tarafından dakikalarca çaba gösterildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen eczacı kalfası Ufuk Kafalı yaşama döndürülemedi. Olayı duyarak hastaneye akın eden Kafalı'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Bazı hasta yakınları ise hastane camlarını kırarak akrabalarının ölümüne isyan etti. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SEVENLERİ DEĞİL AMA KENDİSİ ÜZDÜ
Edinilen bilgiye göre, Nazilli'deki bir eczanede 10 yıldır eczacı kalfalığı yaptığı öğrenilen Ufuk Kafalı'nın babası Ali Kafalı'nın da 2005 yılında İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kamyonun çarpmasıyla yaşamını yitirdiği, kardeşi Nuri Kafalı'nın ise 2008 yılında girdiği alkol koması sonucu öldüğü belirtildi. Üç ayrı acı yaşayan anne Gülay Kafalı da hastanede sinir krizleri geçirdi. Kafalı ailesinin yakınları, ailenin başına gelenlerden dolayı çok üzüldüklerini, geride sadece bir kız kardeş kaldığını ifade ettiler.

Öte yandan Ufuk Kafalı’nın sosyal paylaşım sitesi facebooktaki kişisel hesabında hayatını kaybetmeden 24 saat önce “Allah’ım, benim çok sevdiğim insanlar var. Bana acılarını yaşatma. Amin” ifadelerini paylaştığı görüldü.


Kaynak: İHA