Cehennemağzı Mağaraları'nda Nikah Töreni

ZONGULDAK - Ereğli ilçesinde bir çiftin nikah töreni Cehennemağzı Mağaraları'nda yapıldı.

Cehennemağzı Mağaraları'nda Ereğlili hayırsever Zuhal Yılmaz'ın oğlu Mehmet İhsan Yılmaz ile SenemTetikaşar'ın nikah törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, gelinin,Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Özcan Türkakın da damadın şahitliğini yaptı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın nikahı kıymasının ardından çifte mutluluk dileyen Soylu, evlilik cüzdanını geline verdi.

Soylu, nikahta yaptığı konuşmada, çiftlere mutluluklar dileyerek, "Birbirinizi fazla severseniz ailenizin mutluluğu ve saadeti her zaman artar. Öteki dünyaya gittiğimizde cennete gitmek istiyoruz. Her ne kadar burası Cehennemağzı Mağarası olsa da cennete gitmek isityoruz. Allah o cennetin annelerin ayakları altına vermiş. Allah bir yastıkta ömür boyu mutlu etsin. Örnek bir aile olun" dedi.

Damat Mehmet İhsan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi yerleri sevdiklerini ve Ereğli'de bulunan Cehennemağzı Mağaraları'nda nikah törenlerini yaptıklarını vurgulayarak, "Memleketimizin de böyle güzel bir yeri var. Turizme de katkı olsun istedik. Hikayesini okuduğumuz ve etkilendiğimiz bir yerdi. Onun için burada düğünümüzü yapmak istedik" dedi.

Kaynak: AA