Muratpaşa Yaz Spor Okulu Başladı

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulu açılış töreni, Süleyman Evcilmen Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Muratpaşa Yaz Spor Okulu Başladı
Futbol, futbol kaleci akademi, basketbol, hentbol, tenis, ritmik cimnastik,taekwondo ve yelken olmak üzere toplam 8 branşta eğitim verecek olan Yaz Spor Okulu açılışında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Bu yaz 3 bin sporcuya eğitim vereceğiz. Yetmez. Önümüzdeki sene hedefimiz 8 bin çocuğu spor okuluyla buluşturmak” dedi.

En küçük sporcuların Başkan Süleyman Evcilmen’e çiçek vermesiyle başlayan açılış töreninde Başkan Evcilmen, tamamlanmak üzere olan Çağlayan Spor Salonu ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak olan Tam Olimpik Yüzme Havuzunun sağlayacağı olanaklarla 8 bin sporcu sayısına ulaşılacağını dile getirdi. Başkan Evcilmen tüm sporculara, çocuklarının spor yapmasını destekleyen ailelere ve antrenörlere teşekkür etti.

Başkan Evcilmen daha sonra Kabotaj Bayramı etkinlilerinde Basketbol Şut Atışı Elemeleri birincileri Mehmet Fatih Bek ve Yaren Tüten’e kupalarını verdi.

Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri ve bürokratları ve sporcu miniklerin ailelerinin katıldığı törenin bitiminde tüm sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirildi.
Kaynak: İHA