'Geziciler'in yerlerde sürüklediği Z.D.'nin kayın babası Kılıçdaroğlu’na seslendi

Başörtülü olduğu için saldırıya uğraya ve dövülen Z.D.’nin kayınpederi Osman Develioğlu tüm gerçekleri Rasim Ozan Kütahyalı’nın sunduğu “Adalet Masası”nda anlattı.

'Geziciler'in yerlerde sürüklediği Z.D.'nin kayın babası Kılıçdaroğlu’na seslendi
Kabataş 'ta bebeğiyle eylemcilerin saldırısına uğrayan Z. D.'nin kayın pederi İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Olaylarla ilgili herhangi bir yere açıklama yapmadığını açıklayan Develioğlu yaptığı açıklamada, bu olayı infial yaratmamak için basınla paylaşmadıklarını dile getirirken, medyada farklı yorumlar yapıldığını söyledi.

BİR KONUŞSA KIYAMET KOPAR
Gelini Z.D. 'nin yaşadıklarını anlatması halinde ortalığın karışacağını ifade eden Develioğlu “Diyelim ki yaşadıklarını televizyonda anlattı. Kıyamet kopar, insanlar üzülür. Biz bu olmasın diye hiçbir yere hiçbir şey demedik. Ama hala bunu kaşımak için yazılar yazılıyor. Gülüyorlar beyefendiler… Ayıptır. Sizinde bacınız var, anneniz var. Çok ayıp bir şey.” dedi.

SAYESİNDE SÜLÂLEM ÖĞRENDİ

Kemal Kılıçdaroğlu 'na da seslenen Develioğlu “Ben onun açıklamalarına hiçbir şey demiyorum. Onun da ailesi vardır. O nezaketsizliği göstermemesi gerekirdi. Benim ailem bilmiyordu bu işi ama sayesinde sülalem öğrendi” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE