Atso Başkanı Budak, Matso'dan Hızlı Tren İçin Destek İstedi

ANTALYA - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "EXPO 2016 için Antalya hızlı tren projesi hayata geçirilmelidir. Bize diyorlar. Ama biz inanıyoruz ki bu proje yetişir" dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Meclis Başkanı İzzet Bayar, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Manavgat'ın Antalya'nın önemli ilçelerinden olduğunu belirten Budak, MATSO başkanlığına seçilen Ahmet Boztaş ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Budak, ATSO olarak Antalya ulaşımını çok önemsediklerini, kente hızlı trenin mutlaka getirilmesi gerektiğini söyledi.

Konya ve Afyonkarahisar üzerinden İstanbul ve Antalya hızlı tren bağlantısının yapılmasının önemine işaret eden Budak, "Bu konuyla ilgili kampanya başlattık. EXPO 2016 için Antalya hızlı tren projesi hayata geçirilmelidir. Bize diyorlar. Ama biz inanıyoruz ki bu proje yetişir. EXPO 2016'ya 2,5-3 yıl gibi bir süre kaldı. EXPO ile hızlı tren projesi de hizmete girer" dedi.

EXPO'nun Antalya ve bölgesi için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Budak, MATSO Başkanı Boztaş'tan hızlı tren projesi ve EXPO için destek istedi. ATB Başkanı Ali Çandır da Boztaş ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Çok çalışarak gelişen ve büyüyen Manavgat ve Antalyamız için katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda MATSO Başkanı Boztaş, Budak ve Çınar'a plaket ve Manavgat'ın yöresel ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti hediye etti. ATSO Başkanı Budak, Boztaş'a ATSO tarafından hazırlanan "Geçmişten Günümüze Antalya Ticaret ve Sanayi Odası" kitabı, ATB Başkanı Çınar ise reçel verdi.

Kaynak: AA