Diyaliz Hastaları İftar Yemeğinde Doktor İstedi

Antalya’nın Demre ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimliği 300 kişiye iftar yemeği verdi.

Diyaliz Hastaları İftar Yemeğinde Doktor İstedi
Demre Öğretmenevi'nde Başhekim Dr. Murat Kazım Kazancı’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Kamu Hastaneleri İdari Hizmetler Başkanı Ramazan Aslantürk ve hastane personeli ile hastanede tedavi gören diyaliz hastaları aileleri ile birlikte katıldı.

İftar vaktine kadar ney dinleyen konuklar ezanın okunmasıyla oruçlarını açtı. Yemekte bir konuşma yapan Dr. Kazancı, uyumlu çalışmalarından dolayı hastane personeline teşekkür etti

Antalya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ise tüm ilçelerde hastanelerin düzenlediği iftar programlarına katıldıklarını belirterek, Kumluca’nın ardından Demre’de düzenlenen iftar programına Finike ve Kaş ile devam edecekleri bilgisini verdi. Dr. Taş, Batı Antalya bölgesinde özellikle Demre ve Kaş ilçelerinde yaşanan personel sıkıntısına da değinerek 52'nci dönem atamalarında ihtiyaç duyulan uzman kadroların atanacağı müjdesini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın sona ermesiyle Dr. Taş’ın yanına gelen bir grup diyaliz hastası doktor taleplerini tekrarladı. Yurdagül Zorlu isimli hasta, Dr. Taş'a hastanelerinden memnun olduklarını ancak uzman hekime ihtiyaçları olduğunu belirtti.

8 yıldır diyalize bağlı yaşadığını ifade eden Hatice Tutkun ise yemek vesilesi ile doktorlara teşekkür etmek istediğini söyledi.

Diyaliz hastası Bayram Açıkgöz ise “Yemekte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, umarım verilen sözler yerine getirilir” diye konuştu.

Diyaliz hastaları doktorları ile birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA