Büyükşehir Çü İletişim İle İşbirliği Yapacak

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Bozdemir ve Radyo Tv Bölüm Başkanı Nükhet Ergeç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Çü İletişim İle İşbirliği Yapacak
ÇÜ İletişim Fakültesi’nin yeni kurulan bir fakülte olduğunu ve geliştirmeye çalıştıklarını anlatan Prof. Dr. Nafiz Bozdemir, “Geçen yıl öğrenci alımına başladık. Adana’ya ve ülkemize nitelikli iletişimciler yetiştirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir’in de film festivali var. Nasıl işbirliği yaparız, nasıl katkı koyarız, daha ileriye nasıl taşırız bunu konuşmak istedik” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zihni Aldırmaz, ÇÜ’de İletişim Fakültesi olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu, bu eksiğin giderilmiş olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Film festivali için şimdiye kadar başka illerin üniversitelerinden katkı aldıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Artık kendi üniversitemiz ile işbirliği yaparız. Biz Çukurova Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Bozdemir’in Zihni Aldırmaz’ı ziyaretinde Altın Koza Genel Müdürü Candan Yaygın ve Büyükşehir Belediyesi Sanat Koordinatörü İsmail Timuçin de hazır bulundu.
Kaynak: İHA