Üzüntü ve Sevinci Aynı Gün Yaşadılar

DENİZLİ - Denizli'de Kemal ve Güldane Güler çiftinin foseptik çukuruna düşen üç yaşındaki kızı Döndü Sultan'ın kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşti, çiftin aynı gün bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Honaz ilçesine bağlı Kaklık beldesinde geçen ay evin bahçesinde oynarken düştüğü foseptik çukurundan babası Kemal Güler tarafından kurtarılarak Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 3 yaşındaki Döndü Sultan'ın, tüm müdahalelere rağmen iki hafta sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Çocuğunun ölüm haberini alınca rahatsızlanan 31 haftalık hamile anne Güldane Güler, kaldırıldığı hastanede erken doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Elif Nur ismi verilen, erken doğuma bağlı 1 buçuk kilogram olarak dünyaya gelen bebekte kalp yetmezliği ortaya çıkınca özel bir hastanede ameliyat edilmesine karar verildi.

Başarılı bir ameliyat geçiren Elif Nur bebeğin küvözde tedavisine devam ediliyor.

Kemal ve Güldane Güler çifti, gazetecilere yaptığı açıklamada çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken ikinci bir bebeklerinin doğmasından dolayı buruk bir sevinç içinde olduklarını ifade etti.
Kaynak: AA