Akaydın Elmalı'da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın, meclis üyeleri, CHP yöneticileri ve bürokratları ile Elmalı'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Elmalı esnafını selamlayarak sorunlarını dinleyen Akaydın, herkesi Büyükşehir Belediyesinin Elmalı'da kurduğu iftar sofrasına davet etti. Elmalı pazarını da ziyaret eden Akaydın, pazarcı esnafına "hayırlı işler" dileğinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Mustafa Akaydın ve eşi Günseli Akaydın, engelli kızı ve oğluyla zor bir yaşam süren 75 yaşındaki Şerife Karaağaç'ın da evlerinde ziyaret etti. Çeşitli hastalıklarla boğuşan yaşlı kadına "geçmiş olsun" dileklerini ileten Akaydın, gıda paketi ve çeşitli yardımlarda bulundu. Akaydın, Karaağaç'ın tedavisine yardımcı olunması ve gerekli sosyal yardımları alabilmesi için Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına talimat verdi.

Akaydın, daha sonra Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'ı da makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin Elmalı Cumhuriyet Meydanında düzenlediği iftar sofrasında vatandaşlara eşi Günseli Akaydın ile birlikte yemek dağıtan Akaydın, masaları dolaşarak Elmalılılara "hoş geldiniz" dedi.

İftarda vatandaşlara seslenen Akaydın, iftar yemeğine katıldıkları için teşekkür etti. Ramazan aylarının, Müslümanların kucaklaştığı aylar olduğunu belirten Akaydın, ''Tüm İslam alemi ve Türk halkına sevgi, barış, dostluk, adalet içinde, kul hakkı yemeden bir yaşam diliyorum. Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi de anmak istiyorum. Allah onlardan razı olsun. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum'' dedi.
Kaynak: AA