Çankırı Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Çankırı Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Çankırı Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Toplantıya AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Gezi Parkı olayları üzerinden muhalefeti eleştirdi.

Yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çivitçioğlu, “Üye sayımız her geçen gün artıyor. Sandık kurullarımız yarın seçim olacakmış gibi hazır” dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise Çankırı’yı övünülecek bir kent haline getirdiklerini kaydetti.

“18 Ayda 18 Proje” çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Dinç, 14 projenin bir kısmının bittiğini, bir kısmının devam ettiğini, 4 projenin de kısa süre içerisinde ihale edileceğini söyledi.

Çankırı Milletvekili İdris Şahin de Ak Parti iktidarında olumlu gelişmeler yaşandığını ve ekonominin giderek güçlendiğini ifade ederek, “Ak Partiliyim diyenlerin alnında en ufak bir çizik yok. Biz artık bir marka olan Ak Parti’nin fertleriyiz. Tertemiz bir geleneği başlattık ve o geleneği devam ettiriyoruz” dedi.

Yoksulluğun azaldığını ifade eden Şahin, “Çankırı’nın ilçeleri ve köyleri de dahil zekatı ulaştıracak insan bulmakta zorlanıyoruz. İşte bu istikrarla oluyor” diye konuştu.

Toplantının sonunda partiye katılan üyelerin rozetleri takıldı

Kaynak: İHA