Bimeks Yeni Mağazasıyla Teknolojiyi Muş’a Getiriyor

Bimeks Anadolu’da yatırımlarını arttırıyor.

Türkiye genelinde 80. Doğu Anadolu Bölgesinde 5. mağazasını açılışa özel muhteşem indirimlerle yarın Muş’ta açıyor.
Öncü teknoloji perakende zinciri Bimeks, mağaza ağını her geçen gün genişletiyor. Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalarını açan Bimeks bu kez yeni mağazasını Muş’ta açacak. Bimeks, Muş Merkez ilçesinde 27 Temmuz Cumartesi günü saat:10.00’da hizmet vermeye başlayacak. Kule Mervan İş Merkezine açılacak mağazada açılışa özel büyük indirimler ile hediye çeki fırsatı Bimeks’i ziyaret eden müşterilerin olacak.

2013 yılında açtığı 12 yeni mağazanın ardından bir mağaza da Muş’ta açacak olan Bimeks, Doğu Anadolu Bölgesinde 5, Türkiye genelinde ise 45 il sayısına ulaşmış olacak. Mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Bimeks, tüm mağazalarında olduğu gibi Muş’ta da açılışını büyük indirimler ile kutlayacak.

Bimeks açılış indirimleri arasında televizyondan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden fotoğraf makinesi ve bilgisayara yüzlerce çeşit yer alacak. Yazın sıcaklarında ramazanı daha serin geçirmek isteyenler için klimalar, çocuklarına yaz tatillerinde hediye almak isteyenler için oyuncaklar, ev işlerinde kaybedilen zamanı geri kazanmak için son model beyaz eşya grupları ve hayatı kolaylaştıran teknolojinin daha fazlası 27 Temmuz itibari ile Bimeks Muş Mağazasında yerini alacak.

Bimeks her geçen gün binlerce çeşit ürünle hizmet verdiği mağaza sayılarını arttırıyor. Türkiye yatırımlarını devam ettirmeye kararlı olan şirket doğuda ve batıda çeşitli lokasyonlarda açtığı mağazalarıyla teknoloji hizmetini daha çok kişiye ulaştırıyor.
Kaynak: İHA