Bozüyük'te Öğrenci Taşıma İhalesi Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 merkezli ilk ve ortaokul öğrenci taşıma ihalesi yapıldı.

Bozüyük'te Öğrenci Taşıma İhalesi Yapıldı
Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük başkanlığında yapılan ihaleyle, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 27 araçla toplam 476 öğrencinin ilçedeki okullara ulaşımının sağlanacağı belirtildi

Konuyla alakalı yapılan açıklamada, "Yapılan ihale sonunda Zehra Ulusay ilk ve ortaokuluna 4 güzergah üzerinden 4 araçla toplam 71 öğrenci taşınacak. Albay İbrahim Çolak ilk ve ortaokuluna Akçapınar ile Bölge Trafik mevkii ile Baharözü mevkiinden 6 araç ile 108 öğrenci taşınacak. Öğretmen Bekir Aral ilk ve ortaokuluna Baharözü mevkiinden 3 araç ile 75 öğrenci taşınacak. Kandilli ilk ve ortaokuluna 3 araçla Kovalıca, Darıdere ve Karaağaç köylerinden 72 öğrenci taşınacak. Muratdere ilk ve ortaokuluna 5 araçla Çaydere, Kuyupınar ve Kapanalan köylerinden ve Kozpınar-Aksutekke Köyü güzergahı ve Aşağıarmutlu-Ormangüzle-Fındıkoluk güzergahı kapsamında öğrenci taşınacak. Dodurga ilk ve ortaokuluna Dombayçayır-Düzağaç-Yeniüreğil, Çokcapınar, Osmaniye-Gökçeli ve Cihangazi güzergahlarından 4 araçla öğrenci taşıma işi yapılacak" denildi.
Kaynak: İHA