Yanan Okulun İhalesi Yapıldı
Geçen Nisan ayında elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangında 8 dersliği tamamen yanan Fethiye Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin ihalesi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, ihalenin Muğla İl Özel İdaresi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünde, 4734 sayılı Devlet İhale Kanunun 21/b maddesine göre pazarlık usulünde yapıldığını söyledi.
Yangın sonrası gereken işlemlerin başlatıldığını, devletin bakanının derhal talimat verdiğini ve çalışmaların başladığını söyleyen Ali Boğa, planlandığı gibi 16 derslikli Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin ihale sonrası yapım işinin çok hızlı şekilde tamamlanacağını ifade etti.
İhalede 180 gün olarak belirtilen iş bitim süresiyle ilgili müteahhit firma yetkilileriyle görüşeceğini ve süreyi öne almaya çalışacaklarını ifade eden Ali Boğa, “Öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz” dedi.
