Hüseyin Çapkın, Gazi ve Şehit Polis Ailelerine İftar Verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gazi polisler ile şehit polis ailelerine iftar verdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, “Biz çok büyük bir teşkilatız. Sizler bizim birer parçamızsınız. Her an hepimiz kol kola, el eleyiz. Hepimizin kapıları her zaman hepinize açık. Her an bir dayanışma içerisindeyiz” dedi.

Adile Sultan Sarayı’ndaki iftara İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Çapkın, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve İş adamı Mübariz Gurbanoğlu'nun yanı sıra 550 şehit yakını katıldı.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Mehmet Ağar ile de bir süre sohbet etti. Ardından ezanın okunmasıyla birlikte iftar yemeğine geçildi.

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Çapkın, “Onlar şehit değil, onlar ölü değil, onlar diri. Onlar bizle birlikte yaşıyorlar. Bunu, Cenab-ı Allah böyle vaat ediyor. Onlar her an bizimle birlikteler. Sizlerde bizim birer parçamızsınız. Biz çok büyük bir teşkilatız. Sizler bizim birer parçamızsınız. Her an hepimiz kol kola, el eleyiz. Hepimizin kapıları her zaman hepinize açık. Her an bir dayanışma içerisindeyiz. Bu gece de, bunun bir göstergesi olarak her sene olduğu gibi bir iftar yemeğinde yine birlikteyiz. Bundan sonraki zamanlarda da sık sık birlikte olacağız” dedi.

Çapkın konuşmasının ardından düzenlenen geceye katkıda bulanan iş adamı Mübariz Gurbanoğlu’na bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA