Başkan Sakallı Lys Eskişehir Sayısal Şampiyonunu Ağırladı

Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) sayısalda Türkiye 11’ncisi olan Eskişehirli Mustafa Yılmaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Başkan Sakallı Lys Eskişehir Sayısal Şampiyonunu Ağırladı
Eskişehir FEM Dershaneleri Müdürü Murat Erdem ve dershane öğretmenleri ile birlikte Başkan Sakallı'yı ziyaret eden Yılmaz, elde ettiği başarıyı Başkan Sakallı ile paylaştı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Eskişehir'in gururu Mustafa Yılmaz'ı tebrik eden Başkan Sakallı, Yılmaz'ın elde ettiği başarının tüm Eskişehir halkını gururlandırdığını ifade etti.

Konuşmasında Eskişehir Fem Dershaneleri idareci ve öğretmenlerini de kutlayan Başkan Sakallı; iyi bir üniversite kazanmanın sadece sınavla mümkün olmadığını, aynı zamanda doğru bir tercihle olabileceğini belirterek, kazanan öğrencilerin bu konuda dikkatli olmalarını tavsiye etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaret sonunda Başkan Sakallı'ya eğitim ve öğretime verdiği destek için teşekkür eden Eskişehir FEM Dershaneleri Müdürü Murat Erdem, Odunpazarı Belediyesinin en önemli proje ortaklarından biri olduğuna dikkat çekerek Başkan Sakallı'ya plaket takdim etti.
Kaynak: İHA