Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Ordu'da

ORDU - Eski Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, "Ordu'nun eniştesi olarak Ordu'dan bir sıla-i rahim yaparken bir iki saat içerisinde gördüklerim beni bir kere daha çok mutlu etti" dedi.

Akdağ, Ordu Valisi Kenan Çiftçi ile Ordu Çevreyolu inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemeler esnasında çalışanlar ile sohbet eden Akdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'nun eniştesi olarak Ordu'dan bir sılah-i rahim yaptığını belirterek, "Bir iki saat içerisinde gördüklerim beni bir kere daha çok mutlu etti" diye konuştu.

Hükümetin, Başbakan'ın gerçekten çok başarılı işlere imza attığını ve atmaya da devam ettiğini belirten Akdağ, şunları kaydetti:

"Tüm bunlar Türkiye'nin gelişmesiyle topyekun ilişkili. Şöyle bir ifade var, geri kalmışlık bir bütündür, parçalanamaz. Bana göre kalkınma da bir bütün, o da parçalanmaz. Ülkenin ekonomisi iyi olacak ki bu işler yapılsın, bu işlere para lazım. Allah'a şükür ekonomimiz çok iyi gidiyor. Kararlı bir lider, işini iyi bilen, hedeflerini iyi bilen bir lider ve onun hükümeti lazım. O da Türkiye'de var, şükürler olsun."

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın büyük başarılara imza attğını vurgulayan Akdağ, "Onların yanı sıra bu işleri becerecek, başaracak müteahhitler lazım. Dikkat edin, Türkiye'deki bu kabil işlerin hemen hemen hepsini Türk müteahhitleri yapıyor. Aynı müteahhitler sadece Türkiye'de değili, yurt dışında da buna benzer işlerde çok büyük başarı gösteriyorlar. Bütün bunlar Türkiye'nin mükemmel biçimde önümüzdeki yıllarda da kalkınacağının işaretleri. Biz de çok mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA