Milletvekili Yurttaş, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Enis Yavuz Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek kutladı.

Milletvekili Yurttaş, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım'ı Ziyaret Etti
Ziyaret sırasında Manisa il ve ilçelerinde bulunan cezaevleri ile yapımı devam eden cezaevi inşaatları hakkında da bilgi alan Muzaffer Yurttaş, “Cezaevlerimiz uluslararası standart ve normlara kavuşturulmuştur. İnsanı merkeze alarak yapılan çalışmalar neticesinde her kurum insani açıdan ve kişi hakları bakımından uluslar arası normlara sahip hale gelmeye başlamıştır. Manisa merkezde ve Salihli ilçesinde cezaevlerimizi yeniden inşa ediyoruz. Diğer cezaevlerimizde de yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Manisa’mızda başsavcı olarak görev yapan Enis Yavuz Yıldırım Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü olarak göreve başladı.

Hayırlı ve güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Çalışkan, çözümden yana tavır gösteren genel müdürümüz hem Manisa’mıza hem Türkiye’ye faydalı çalışmalar yapacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, ziyareti nedeniyle Milletvekili Muzaffer Yurttaş’a teşekkür ederek, Manisa’nın ve halkının gönlünde ayrı bir yerinin olduğunu ifade etti.

Milletvekili Yurttaş, Genel Müdür Yıldırım’a Manisa mesir macunu ve çikolatasından oluşan mesir paketi ile sultaniye kuru üzüm hediye ederek, başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik etti.
Kaynak: İHA