Selçuklu’da Şahir Talha Bora Öge İle Şiir ve Türkü Şöleni

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge, Konyalı sevenleriyle buluştu.

Selçuklu’da Şahir Talha Bora Öge İle Şiir ve Türkü Şöleni
Selçuklu Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören programda şair Öge, okuduğu türküler ve seslendirdiği şiirlerle programa katılanları eğlendirdi.

Selçuklu Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde sevilen sanatçıları Selçuklu halkıyla buluşturmaya devam ediyor. ''Nam-ı Diğer Gölge'' olarak tanınan Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge ve saz arkadaşları Selçuklu’da şiir ve türkü ziyafeti sundu. Programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selçuklu Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleşen programda Öge ve orkestrası sergiledikleri performansla programa katılanları coşturdu. Gecede Talha Bora Öge, Aşık Veysel, Neşet Ertaş gibi ustalardan türküler seslendirdi ve yeni şiir albümünden de şiirler okudu. Sempatik tavırları ve kendine özgü üslubu ile dikkat çeken Öge, sanat yaşamı süresince başından geçen ilginç olayları hayranlarıyla paylaştı. Ayrıca konser aralarında anlattığı tarihi olaylarla da sevenlerini eğlendirdi.

“RAMAZAN PROGRAMI BU YILDA DEVAM EDECEK”
Programda selamlama konuşması yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Sizleri bugün burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çok güzel bir yaz akşamı. Nitelikli de bir topluluk var. Umuyorum ki herkes buradan bugün keyif alarak ayrılacak. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ramazan’a çok yaklaştık. Güzel günler yaşıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Selçuklu Belediyesi bu yıl da Ramazan programı yapmaya devam edecek. İnşallah Ramazan akşamları da böyle aktif, güzel olarak geçecek” dedi.

Bugüne kadar sahne aldığım en güzel sahnelerden, en güzel ortamlardan biriydi diyen Talha Bora Öge’de, “Bu güzel programı hiç unutmayacağım, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda Talha Bora Öge, hayranlarına yeni şiir kitabı “Aşk Hep Yarım Kalır” ve kitap CD’sinin yer aldığı albümünü imzalayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA