Burç Okulları Amerika'yı Öğrencilerinin Ayağına Getirdi

Burç Okulları, İngilizce dil eğitimi için öğrencileri Amerika'ya götürmek yerine, Amerikalı öğrencileri okula getirerek, toplu ve bireysel ders almalarına olanak sağlıyor.

Burç Okulları Amerika'yı Öğrencilerinin Ayağına Getirdi
Yaz kampı kapsamında ABD'den gelen öğretmenler, Burç Okulları'na bağlı tüm okullarda öğrencilere İngilizce eğitimi veriyor. Amerika Birleşik Devletleri’nden FEBA (Balkan Amerikan Dernekleri Federasyonu) kurumu aracılığı ile gelen Amerikalı öğretmenler tarafından, 17 Haziran tarihinde başlayan yaz kampıyla, Burç Okulları öğrencilerinin, İngilizce öğrenmek ve geliştirmek için ABD’ye gitmesine gerek kalmadı.

ABD'den gelen uzman öğretmenlerle dil eğitimi veren Özel Burç Eğitim Kurumları, böylece öğrencilerin daha kolay ve daha eğlenceli İngilizceyi öğrenmelerine olanak sağlıyor.

İletişimsel dil eğitimi yöntemiyle öğrencilere İngilizce öğretimini klasik sınıf ortamından çıkarıp, ABD'li öğretmenler eşliğinde sınıf dışındaki aktivitelerle yaşayarak öğrettiklerini vurgulayan Özel Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri, kamp boyunca öğrencilerine karşılıklı İngilizce okuma ve dinleme aktiviteleriyle eğitim verildiğini kaydetti.

Sultan Sözeri, öğrencilere her konuda en kaliteli eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirterek, “ Ortak dil olan İngilizceyi öğrenmek ve konuşmak da her alanda önemli. Bu anlamda düzenlediğimiz yaz kampıyla öğrencilerimizin yabancı ülkeye gitmeden ABD'li öğretmenler sayesinde İngilizceyi daha rahat bir şekilde öğrenmesini sağlıyoruz. Derslerimiz her gün 3 saat sürüyor’’ diye konuştu.

‘Öğrencilerimiz sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle yaz kampının doyasıya tadını çıkarıyorlar’ diyen Sözeri konuşmasına şöyle devam etti: “Öğrencilerimiz kamp süresince öğleden sonra yarım günlük geziler yapıyor. İş adamları, sivil toplum liderleri, seçilmişler ve atanmışların tecrübelerini İngilizce olarak dinliyor ve onlarla söyleyişi yapıyorlar’’ dedi.

Öte yandan, öğrenciler bu yaz kampında, gördüklerini ve dinlediklerini İngilizce olarak not alırken, fotoğraflar çekerek bu program için hazırlanmış FEBA İngilizce hatıra kitabına işleyerek sunum da yapıyorlar.
Kaynak: İHA