Ak Parti'den Müftü Gündüz'e Ziyaret

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz'ü makamında ziyaret etti.

Ak Parti'den Müftü Gündüz'e Ziyaret
Müftü Gündüz'ü tanımaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Arslan, "Bartın İl Müftülüğü’nde bilgi birikimiyle önemli işlere imza atacağından hiç şüphemiz yok. AK Parti Bartın İl Başkanlığı olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Camilerin artık sadece ibadethane olarak kalmamasını aynı zamanda ilim ve kültür yuvası olmasının gerekliliğinin altını çizen Başkan Araslan, “Artık modern çağda insanlar teknolojiye ve gelişmeye ayak uydurmak adına manevi duygulardan yoksun kalmaktadır. Vicdan, şefkat ve merhamet gibi duyguların yanı sıra saygı sevginin camilerimizin ilim ve kültür yuvaları olmasıyla kazanılabileceği düşüncesindeyim. Bartın’ın Hocamızdan gerektiği gibi faydalanması gerekiyor. Daha önce ok büyük çalışmalar yapmış hocamızın bu anlamda gereken hassasiyeti göstereceğinin inancı içindeyim” diye konuştu.

Bartın İl Müftüsü Gündüz ise, “Geldiğimiz bu makamlarda bizler tek başımıza bir şeyler gerçekleştiremeyiz. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin ve Bartın’ın diğer dinamiklerinin vereceği destek bizler için çok önemlidir. Toplumdaki değişimin farkında olduklarını ifade ederek bu yönde önemli çalışmalar ortaya koymayı hedefliyoruz Allah yardımcımız olsun" dedi.

Kaynak: İHA