Pazar Modern Sanayi Sitesi Genel Kurulu Yapıldı

RİZE - Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooaperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ile çok sayıda davetli ve kooperatif üyeleri katıldı.

Kaymakam Aslan, divan başkanlığını Hakkı Kuru'nun yaptığı toplantıda, sanayi sitesinin varlığının çok önemli olduğunu belirterek, "İlçe ekonomisinin para kazanabilmesi ve toplu şekilde hizmet sunabilmesi adına sanayi sitesini çok önemsiyorum. Bu ilçe açısından ciddi bir ivme. Üyeler açısından konfor ve çevre rahatsızlığı konusunda da düzelme manasına gelecektir. Bu çalışmaların başlangıçtaki gibi sekteye uğramadan en iyi şekilde devam etmesini diliyorum" dedi.

Kooperatif Başkanı Rasim Çorbacı ise ilçede şimdiye kadar sanayi sitesi yapılmamasının üzüntü verici olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Sanayi sitesini hayata geçirmek için gece gündüz çalıştık ve herkesten destek istedik. Tüm işler tamamlandı ve tapuyu cebimize koyduk. Sanayi sitesinin kurulacağı alanda dolgu çalışmaları devam ediyor. Bu yıl kullanılmak üzere 4 milyon lira ödenek çıktı. 45 dönüm arazinin 4'de 3'ünün dolgu işlemlerini tamamladık. Belediye Başkanımız Ahmet Basa'nın katkılarıyla kanalizasyon ana hattını da bitirdik. Projemizi hayata geçirmek üzere bizi cesaretlendiren ve destekleyen başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere ve ilgililere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA