Yalova Üniversitesi'nden Teşekkür Plaketi

Yalova'da yapılan "üniversiteler arası kurul toplantısı"na destek veren kurum ve kuruluşlara törenle plaket verildi.

Yalova Üniversitesi'nden Teşekkür Plaketi
Yalova 16-17 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen üniversiteler arası kurul toplantısına ev sahipliği yapmıştı. 170 üniversiteden rektörü ve temsilcilerin katıldığı toplantı ilin tanıtımında da önemli bir rol üstlenmişti. Bu toplantının düzenlenmesine katı sağlayanlar Yalova Üniversitesi tarafından Rizom Tatil Köyü'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Yalova Valisi Esengül Civelek'in de katıldığı toplantının açılış konuşmasını Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu yaptı. Eruslu, "16-17 Haziran 2013 tarihleri arasında Yalova'da düzenlenen toplantıda başta valiliğimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızda ciddi destekler gördük. Hepinize 170 üniversitenin rektör ve temsilcilerini Yalova'da ağırlama mutluluğunu bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Yalova'nın ve üniversitemizin tanıtımı açısından bu toplantıyı çok önemsedik. 6 aylık bir çalışma neticesinde toplantı güzel bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Üniversite mensubu arkadaşlarımı da kutluyorum. Üniversitemize sağladığınız bu desteğin bundan sonraki faaliyetlerimizde de sürmesini ümit ediyorum" dedi.

Rektör Eruslu'nun ardından mikrofona gelen Yalova Valisi Esengül Civelek ise, "Üniversiteler arası kurul toplantısının ilimizde düzenlenmesinden çok büyük bir mutluluk duydum. Bu toplantının ilimizin tanıtımına büyük bir katkısı olduğuna inanıyorum. Başta Yalova Üniversitesi Rektörü prof. Dr. Niyazi Eruslu olmak üzere tüm emeği geçenlere ve destekçilere ilimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından ilk plaket Yalova Valisi Esengül Civelek'e sunuldu. Civelek'e plaketin Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu verdi. Tek tek anons edilerek plaketleri takdim edilen kurum ve kuruluş yetkilileri toplu fotoğrafı çektirdikten sonra yemek yedi.
Kaynak: İHA