Millileri Yurttaş ve Orhan Ziyaret Etti

Turgutluspor Irlamaz Tesislerinde kamp yapan ve 24 Temmuz-04 Ağustos 2013 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına katılacak olan İşitme Engelliler Futbol takımın Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ziyaret etti.

Millileri Yurttaş ve Orhan Ziyaret Etti
Turgutluspor Irlamaz Tesislerinde kamp yapan millileri başında ise Turgutluspor’da hem kalecilik yapmış hem de teknik direktörlük yapmış olan Ercan Ertemçöz yer alıyor. Ziyarette İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü Ertemçöz, Yurtttaş ve Orhan’a birer forma hediye etti ve bu tesisleri kendilerine açan Serhat Orhan’a ayrıca teşekkür etti.

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş: “ Dünya şampiyonu olmuş bir takım ve bu turnuvada da onlardan madalya bekliyoruz. Karşımda işitme engelleri olmalarına rağmen spora ve futbola tutkuyla bağlanmış insanlar görüyorum. Turgutluspor bu örnek gösterilen tesislerini milli takımımıza açarak her zaman olduğu gibi misafirperverliğini ortaya yeniden koydu. Başta Ercan Ertemçöz hocama ve oyuncularına turnuvada başarılar diliyorum. İnşallah bizleri tekrardan gururlandırırlar” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan: “ Ercan hocamızın bizlerde yeri çok ayrıdır. Turgutlu’da ona bizler “İmparator” deriz. Milli takımımızı ağırlamak bizler için gurur verici bir olaydır. Tesislerimiz Turgutlu’nun değil tüm ülkenindir. Bu pırıl pırıl gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Dünya Şampiyonu olarak gittikleri bu turnuvadan yine madalya ile döneceklerdir. Milli takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İşitme Engelliler Milli Takım Teknik Direktörü Ertemçöz: “ Burası benim memleketim gibi olan bir yerdir. Burada kamp yapmaktan dolayı son derece memnunuz. Bizlere tesislerini açan Turgutluspor’a ve kamp süresi boyunca bizlere hizmet eden personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Serhat Orhan ile aramızda çok özel bir bağ vardır ve kendisine bu teklif ile geldiğimizde bizleri kırmadı, tesislerinde bizleri misafir etti. Turgutlu inşallah bizlere şans getirecektir. Bizleri ağırlayan ve misafir eden herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İşitme Engelliler Milli Takımı Turgutlu’da kampını noktaladı ve izine ayrıldı. Milli takım önümüzdeki günlerde Edirne’de kampa girecek ve bu kampın ardından turnuvanın oynanacağı Bulgaristan’a hareket edecek.
Kaynak: İHA