'Başbakan'a saygılarımı gönderiyorum, Türkiye bunu da atlatacak'

Başbakan Erdoğan'ın Kayseri mitinginde, "O Zahide Nine'nin eli öpülür" şeklindeki değerlendirmesine Zahide Nine'den yanıt geldi. Zahide Nine, Erdoğan'a saygılarını göndererek, "Türkiye bunu da atlatacak" dedi.

'Başbakan'a saygılarımı gönderiyorum, Türkiye bunu da atlatacak'
Başbakan Erdoğan, Ankara ve İstanbul'un ardından Kayseri'de gerçekleştirilen "Milli İradeye Saygı" mitinginde halka seslendi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Zahide Nine'nin tek başına eylemcilere olan bu tepkisini "Zahide Nine dik durdu. Zahide Nineler Nene Hatun'ların varisidir. O Zahide Nine'nin eli öpülür" şeklinde değerlendirdi.

Emekli Hemşire Zahide Özay da Habertürk'ün canlı yayınında Başbakan'ın bu sözlerine yanıt verdi.

"BELLİ Kİ BUNLAR TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI"

Habertürk Muhabiri Rıdvan Bıyık'ın sorularını yanıtlayan Zahide Nine, o gün protestoculara neler söylediğini şöyle anlattı:

"Ben içimden gelenleri söyledim. Memleket hepimizin. Bu bayrağın altında hepimiz yaşıyoruz. Bu bayrağın altında, bu topraklarda ekmek yiyorsunuz. Yediğiniz ekmeği niye inkar ediyorsunuz.Sn nasıl Taksim Gezi'yi bahane ediyorsun? dedim. Basın açıklaması yapanların elinde bir tane Türk bayrağı yok. Belli ki terör örgütü mensupları bunlar. İçlerine girdim basın açıklamalarını durdurdum, ben konuşturm. Haydi dağılın dedim."

"BEN SATILIK DEĞİLİM"

"Taksim Türk milletinin Taksim'i" diyen Zahide Nine, "Ben herhangi bir partiye mensup değilim. Ben satılmadım satılmamda. Demek ki onların kırmaları dökmeleri para aldıkları için" dedi.

"Ben masa başında görev yapmadım. Vatandaşı gözettim, yapmadığım hizmet kalmadı" diye konuşan Zahide Nine, bütün Türkiye'nin kendisine destek olduğunu söyledi.

"TÜRKİYE BUNU DA ATLATACAK"

Zahide Nine, Başbakan Erdoğan'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar için ise, "Başbakan'a saygılarımı gönderiyorum, teşekkür ederim. Sağolsun, eksik olmasın. Bu ülkede neler gördük neler geçirdik. Türkiye bunu da atlatacak" dedi.


"BIRAKIN TÜRKİYE NEFES ALSIN"

Zahide Nine gençlere ve protestoculara da şı mesajları verdi:

"Gençlerimize diyorum ki; her şey tadında. Mesaj alınmıştır. Elbette devlet büyüklerimiz bir şeyler yapacaklardır.

Göstericilere de diyorum ki; Yeter Türkiye çok yoruldu. Güvenlik güçlerimiz, basın, devlet büyüklerimiz, vatandaş yoruldu, herkes yoruldu. Bırakın artık nefes alsın Türkiye. Uzadıkça terör örgütleri devreye giriyor, onlara fırsat veriyorsunuz."

Zahide Nine,'Duran adamlar'için "Dursunlar kimseye zararları yok" dedi. BEYAZ GAZETE