Adana Optimum Outlet En Çok Konuşulan Marka

Mayıs ayı boyunca, Adana’nın basında öne çıkan kişi, kurum ve olaylarını takip eden Medya Takip Merkezi (MTM), Adana gündemini içeren bir rapor hazırladı.

Adana Optimum Outlet En Çok Konuşulan Marka
Buna göre, en fazla konuşulan marka kategorisinde Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi açık ara birinci sırada yer aldı.
MTM, 1 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında 2 bini aşkın gazete ve dergilerde yaptığı haber takibi sonuçlarından derlediği verileri açıkladı.

Buna göre, 7 Nisan 2011 tarihinden itibaren sadece kentin değil çevre il ve ilçelerin de yaşam alanı olan Optimum, Mayıs ayında en çok konuşulan Adana markası oldu. Bünyesinde yapılan çeşitli etkinliklerle basında geniş yer bulan Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi toplamda 196 haber ve yazıya konu oldu.

Ay boyunca basında en fazla ses getiren ikinci Adana markası, Temsa Global oldu. Mayıs ayında 103 haber ve yazıda yer alan marka, Dragon Festivali’nin Adana ayağına katılması ve otobüs sektörüne yönelik Adana fabrikalarına düzenlenen geziyle haberlerde adından söz ettirdi.

En çok konuşulan 3. Adana markası ise 67 haberle Sunar Grup oldu. Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün düzenlediği lezzet ve kalite değerlendirmesinde profesyonel pasta margarini ve mısır yağının ‘Üstün Lezzet Ödülüne’ layık görülmesiyle gündeme gelen marka, CEO'su Hüseyin Çomu’nun Finlandiya Fahri Konsolosluğu'na atanmasıyla da basında yer buldu.
Kaynak: İHA