Torbalı İşkur’dan Rehber Öğretmenlere Sunum

İŞKUR Torbalı İlçe Müdürlüğü ile Ödemiş RAM Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, rehber öğretmenlere yönelik sunum faaliyeti yapıldı.

Torbalı İşkur’dan Rehber Öğretmenlere Sunum
Rehber öğretmenlerin “Meslek seçme aşamasındaki gençleri veya iş arama sürecindeki gençleri nasıl yönlendirebiliriz?” sorusuna cevap arandı.
“İş Arama Becerilerinin Geliştirilmesi” temel başlıklı sunum Ödemiş, Kiraz, Beydağ ve Bayındır’dan gelen rehber öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Konu hakkında açıklama yapan iş ve meslek danışmanı Sadık Bol, “Torbalı İŞKUR olarak rehber öğretmenlerine katkı sağlamak ve onlarla işbirliği içerisinde olmak; öğrencilerimize doğru meslek seçmede ve işgücü piyasasının ihtiyacı olduğu işlere gençlerimizi doğru yönlendirebilmek en önemli hedefimiz olmalıdır. İŞKUR ile ortak çalışan RAM Müdürü ilhan Yavuz’a ve sunumu dikkatle dinleyen rehber öğretmenlerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Sunum bitiminde rehber öğretmenlerine “İMD Meslek Seçiminde Destek” dergisi dağıtıldı. Bu derginin içeriği hakkında da bilgi verildi.

Kaynak: İHA