Tso Başkanı Çakır Bakiad’tan İstifa Etti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Tso Başkanı Çakır Bakiad’tan İstifa Etti
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Cihat Çakır, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

BAKİAD Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini sunan Cihat Çakır, dilekçesinde 3 yıldan beri büyük bir onurla sürdürdüğü BAKİAD Yönetim Kurulu üyeliği görevinden Bartın TSO Başkanlığına seçilmesinden dolayı istifa ettiğini söyledi.

Bartın’ın sanayisinin daha ileriye taşınması için TSO Başkanlığı görevinde kullanacağını ifade eden Cihat Çakır, “Sivil Toplum Kuruluşları Dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli yere sahiptirler. STK’larda çalışmak, görev yapmak gönül ve sevda işidir, fedakarlık gerektirir. Şimdiye kadar bir çok kurum ve STK’larda görev aldım ve halen daha devam eden görevlerim var. Ancak her şeyin üzerinde gördüğüm Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevim nedeniyle BAKİAD Yönetim Kurulu üyeliği görevimden istifa ediyorum. BAKİAD Yönetim Kurulu üyeliği görevim boyunca dernek yönetimi ve üyeleriyle Bartın’ımız için güzel hizmetler verdiğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA