Cami Duvarını Karapürçek Belediyesi Yapıyor

Karapürçek Belediyesi, Teketaban köyünde bulunan ve yapımı yeni biten camiinin çevre duvarının yapımını gerçekleştiriyor.

Cami Duvarını Karapürçek Belediyesi Yapıyor
Karapürçek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çevre duvarı Teketaban Yeni Camii’ne hem güvenlik hem de estetik bir görüntü sağlayacak.

Vatandaşlarının huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirebilecekleri ibadethanelere büyük bir önem verdiklerini söyleyen Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Camilerimiz Türk İslam Medeniyetinin en kutsal mekanlarıdır. Türk İslam medeniyetinin en kutsal mekanları olan camilerimize sahip çıkarak, bu mekanlarda ibadet eden vatandaşlarımıza hizmet etmekten her zaman onur duyarız, kıvanç duyarız. Şu anda ilçemizde Ahmetler Hocaköyü ilçe merkezinde bulunan mezarlıkları tek tek elden geçiriyoruz” dedi.

Karapürçek Belediye Başkanlığının çalışmaları için teşekkür eden Teketaban köyü Muhtarı Mustafa Aldemir, “Karapürçek Belediye Başkanımız Orhan Yıldırım’a köyümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Köy sakinlerimize de göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Orhan Yıldırım bu eksikliklerimizi gideriyor. Köyümüze en güzel, yakışır haliyle kaldırım ve asfaltlama işlemleri gerçekleştirecek. Halkımıza en güzel hizmeti Sayın Başkanımız Orhan Yıldırım öncülüğünde vermeye devam edeceğiz. Başkanımızdan Allah razı olsun en güzel hizmeti vermek için çalışıyor ve halkının yanında oluyor. Teketaban köyü Muhtarı ve sakinleri adına biz Belediye Başkanımızdan çok memnunuz. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Orhan Yıldırıma şahsım ve köyüm adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA