Toki Kız Teknik ve Meslek Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Nevşehir TOKİ Kız Teknik ve Meslek Lisesi ilk mezunlarını vermenin sevincini yaşadı.

Toki Kız Teknik ve Meslek Lisesi İlk Mezunlarını Verdi
TOKİ Kız Teknik ve Meslek Lisesi okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken daha sonra ise Okul Müdürü Mustafa Yazıcı'nın konuşması ile devam etti. Yazıcı: ''2009 yılında eğitim öğretime açılan okulumuzun birinci mezunlarını yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını ve telaşını yaşıyoruz. Bugün burada son sınıf öğrencilerimizin mezuniyet sevincine ortak olmanın yanında değerli gençlerimizin hayatlarının bir sayfasını kapatıp yeni bir sayfa açmalarına şahit oluyoruz. Sevgili gençler sizler ülkemizin gelişmesinde önemli görevler alabilecek gençler arasına katılacaksınız. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz gençlerden olabilmek için bundan sonraki yaşamınızda da planlı ve programlı bir şekilde durmadan ve yorulmadan çalışmanız gerekecek. Gençlerimizin mutlu, ailelerine, milletimize hayırlı birer insan olmalarını diliyorum. Ortak bir sevinci paylaştığımız bu güzel günde burada bulunan herkese teşekkür ediyorum''dedi.

Toki Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki tören konuşmaların ardından ise öğrencilerin mezuniyet belgelerini almalarıyla devam etti. Mezun olan öğrencilere belgelerini Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Tören daha sonra ise öğrencilerin kep atmalarıyla sona erdi

Kaynak: İHA