Ak Parti Seyhan Gençlik Kollarından Kitap Desteği

Ak Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları, daha önce hayata geçirdiği ‘Herkes okusun’ projesi kapsamında Seyhan ilçe binasına koyduğu fanuslarla ve çevreden getirilen kitapları teslim etmeye başladı.

Ak Parti Seyhan Gençlik Kollarından Kitap Desteği
Ak Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları’nın, Adana ve ilçelerinde kütüphanesi olmayan ve eksik olan okulları tespit edip onlara kitap yardımı amacıyla geliştirdiği projede Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği merkez Seyhan ilçesinde ki Fatih Terim Lisesi ve Borsa Lisesi, Yüreğir ilçesindeki Müdafi Fahrettin Paşa İmam Hatip Lisesi ve Aladağ ilçesinde ki Pınar Madencilik ve Boz Tahta Ortaokullarına kitapları ulaştırarak okul yetkililerine teslim ettiler.

Aladağ ilçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Aktaş, “Pınar Madencilik Lisesine yapılacak olan gençlik merkezine yapılacak kütüphaneye ve Boz Tahta ortaokuluna yaptığınız kitap yardımı için teşekkür ederim” dedi
Ak Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aksoy yaptığı açıklamada “Kitap projemiz devamlılığı olan ve önem arz eden bir projedir. Seyhan ilçe binamıza koyduğumuz fanuslardan topladığımız kitapları ihtiyacı olan okullara ulaştırmanın sevinci içersindeyiz. Emeği geçen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA