Kaleseramik Futbol Turnuvası Başladı

Bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kaleseramik Geleneksel Futbol Turnuvası başladı.

24 takımın mücadele ettiği turnuvanın tertip komitesi başkanlığını Bülent Hazar üstlenirken 240 oyuncunun katıldığı turnuvada 64 maçın oynanacağı belirtildi.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Kaleseramik Fabrikaları Üretimler Müdürü Süleyman Soysal, geleneksel olarak düzenledikleri turnuvayı uzun yıllar devam ettirmeyi amaçladıklarını söyledi.

-Çan'da okçuluk dersleri başladı-

Çan Kaymakamlığı ve Çan Belediyesi katkılarıyla Termikspor bünyesinde kurulan okçuluk branşıyla ilgili dersler, Çan Halk Eğitim Merkezi'nde başladı.

Okçuluk Antrenörü Tandoğu Yazıcı'nın eğitmenlik yaptığı derslere 34 öğrenci katılıyor.

Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurs için her hangi bir yaş sınırlamasının olmadığını belirterek, "Okçuluk sporunu Çan'a getirmeyi başardık. Kaymakam bey, Belediye Başkanımıza, Termik Spor Yönetim kuruluna ve Halk Eğitim Merkezi'ne teşekkür ediyoruz. Gençlerimiz bu konuda istekli 2020 yılında Olimpiyatlar Türkiye'de olursa Çan'dan Milli sporcu çıkaracağız" dedi.

-Belediye meclisi toplantısı-

Çan Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun başkanlık yaptığı toplantıda gündemdeki konular görüşüldü.

Toplantıda, belediye tarafından yapılan ve inşaatı devam eden ve yatırımların inşasının devamı için kredi alınması için başkanlık secimi yapıldı. Başkanlığa aday olarak gösterilen Abdurrahman Kuzu oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Muhabir: Sadettin Arslan / Burak Akay

Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA