Giresun; “Biz Bir Ekibiz”

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresun, seçim öncesi yapılan son meclis toplantısının ardından, yönetim, meclis ve MUTSO çalışanlarına veda yemeği verdi.

Altınkalp Restaurantta verilen yemeğe MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Meclis, yönetim kurulu üyeleri, MUTSO Genel Sekreteri ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası personeli katıldı.

Yemek öncesi gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayan MUTSO Meclis başkanı Hilmi Giresun, açılışta yaptığı konuşmada, 2005-2013 döneminin son meclis toplantısını yaptıklarını söyledi.

Hafta sonu yapılacak komite seçimleri öncesi yorgunluk atma amacıyla bir araya geldiklerini söyleyen MUTSO Meclis başkanı Giresun, “2005 yılında yola çıkarken Güçbirliği yaptık. 2005 yılından bu güne kadar hem meclis üyelerimiz ile, hem yönetim kurulu üyeleri ile, hem de personelimiz ile uyum içinde çalıştık. 2005 yılında yola çıkarken, liderimiz Bülent Karakuş demiştik. Şimdi de hala liderimiz Bülent Karakuş diyoruz. Bugüne kadar özveri ile çalışan başka genel sekreterimiz Mehmet Çüçen olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Nerde olduğumuz değil, kiminle olduğumuz önemli. Biz ekip olarak yola çıktık ve ekip olarak yine önümüzdeki seçimde bu göreve talibiz. 8 yılda odamızda olağanüstü hizmetler verdik. Bunun takdirini Muğla kamuoyu yapacak” dedi.

Gecede komite başkanları başta olmak üzere, meclis başkan ve başkan vekillerine, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’a ve MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen’e verdikleri hizmet nedeniyle Atatürk Posteri hediye edildi. MUTSO Meclis başkanı Hilmi Giresun’un elinden plaketini alan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, “Bize bugüne kadar O’nun adamı bunun adamı dediler. Biz kimsenin adamı değiliz. Burada hem sağdan, hem de soldan meclis ve yönetim kurulu üyelerimiz var. Biz Odamızın menfaatleri, Muğla’nın çıkarları ve Muğla’nın geleceği için hizmet verdik. Bundan sonra da üyelerimizin tevaccühü ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız olabilir. Ben bu vesile ile kendilerine bugüne kadar verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bunun yanında eğer Meclis Başkanımız Hilmi Giresin önümüzdeki dönem için tekrar görev kabul ederse seve seve yine bu görev kendisinindir” dedi.

Kaynak: İHA