Özgürel: Duysa Bahçeli'nin yüzü kızarır

Akil insanlar Ege Bölgesi üyesi Avni Özgürel, barış sürecine yönelik çalışmalarda ülkücü gençlerin küfürlerine maruz kaldıklarını söyleyerek 'Bu küfüleri Bahçeli duysa yüzü kızarır' dedi.

Özgürel: Duysa Bahçeli'nin yüzü kızarır
Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter 'in sunumuyla ekrana gelen programın bugünkü konuğu gazeteci- yazar Avni Özgürel oldu. Aynı zamanda Akil insanlar Ege Bölgesi üyesi olan Özgürel, çözüm sürecine yönelik çalışmalarını anlattı.

'BARIŞI EN ÇOK EGE İSTİYOR'
Ege 'nin çözüm sürecine ilişkin en dinamik ve en duyarlı bölge olduğunu söyleyen Özgürel, 'Türkiye 'de barışı en fazla isteyen bölgesi Ege'dir. Çünkü en fazla şehit veren ya da bu mücadelede kendini yaralanmış hisseden bölgelerden birisi. Ege bu noktada duyarlı ve bu duyarlılığını dışa aktaran bir bölge' dedi.

'BAHÇELİ 'NİN YÜZÜ KIZARIR '

Akil İnsanlar'a yönelik protestolardan da bahseden Özgürel, 'Protestocu ülkücüler 12 Eylül'ü bilmiyorlar' ifadelerini kullandı. 17-18 yaşındaki ülkücü gençlerin küfürlerine maruz kaldıklarını belirten Özgürel,  bu küfürleri duyması durumunda Bahçeli'nin yüzünün kızaracağını söyledi. Bu küfürlerin milliyetçi gençlere yakışmadığını da ekleyen Özgürel, bu tarz eylemleri cep telefonuna kaydettiğini de belirterek MHP liderine gönderdiğini kaydetti.