Oltu Ortaokulu Görsel Sanatlar Yılsonu Sergisi’ni Açtı

Oltu Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar derslerinde yapmış oldukları birbirinden güzel çalışmaları görücüye çıkardılar.

Oltu Ortaokulu salonunda düzenlenen serginin açılış kurdelasını ilçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nimet Doğan birlikte kesti.
Kaymakam Çobanoğlu, sergilenen çalışmaları oldukça beğendiğini ifade ederek, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise yeni neslin oldukça yetenekli olduklarını belirterek, “Çocuklarımız hünerlerini sergilerken ne kadar yetenekli ve becerikli olduklarını da bizlere göstermiş oldular.” dedi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Bayrak’ta 2012-2013 eğitim öğretim yılı boyunca gerek okuldaki görsel sanatlar dersi gerekse okul içinde açmış oldukları kursta yapmış oldukları çalışmaları sergilemekten ötürü son derece mutlu olduklarını söyledi.

Oltu Ortaokulu Müdürü Mevlüt Tolu, öğretmen ve öğrencilerinin büyük bir titizlikle hazırlamış oldukları çalışmaları yılsonu sergisi adıyla sergilemenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtirken öğretmen ve öğrencilerini kutlamayı da unutmadı.
Kaynak: İHA