Myo Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu (MYO) çocuk gelişimi programı öğrencileri, Kozluk Latife Hanım Anaokulu’nu ziyaret ederek, dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaları, anaokulu öğrencileriyle paylaştı.

Myo Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti
Üniversite öğrencileri, anaokul öğrencilerine çocuk edebiyatı ve medya dersi kapsamında hazırladıkları hikaye kitaplarını hediye ederek minik öğrencilerle kucaklaştı. Kozluk MYO Müdürü Doç. Dr. Şemsettin Dursun ve öğretim görevlilerinden Rukiye Arslan, Hasan Dursun, Serhat Demirhan, Ahmet Karaca ve İlhan Çiçek eşliğinde 1. ve 2. öğretim öğrencileri, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa, öğretmenler ve çalışanlar tarafından karşılandı. Dursun,amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Dursun, "Çocukların eğitim konusundaki duyarlılığını artırmak istiyoruz. Eğitimde alan eğitimi noktasında herhangi bir sorun yoktur. Bütün mesele pedagojik formasyonun gerektirdiği sevgi odaklı bir yaklaşımla çocukların seviyesine uygun tarzda bir eğitim sağlayabilmek, çocukların duygu ve düşüncelerini paylaşıp onları onure etmektir, motivasyonlarını arttırmak ve her şeyden önce empatik yaklaşmaktır. Bir bilge kişinin ifadesiyle, insanlar ekmekle doyar, emekle büyür, ve sevgiyle yaşarlar. Sorumluluğumuz çok büyüktür. Şunu unutmamalıyız ki, çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya bizim ektiklerimizdendir ya da biçmediklerimizdendir" dedi

Kaynak: İHA