Mhp Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker'den Smmo'ya Ziyaret

Bilecik - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve beraberindekiler Bilecik SMMO'yu ve Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Şensoy ve oda üyelerinin karşıladığı Şeker, oda binasını gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Şensoy, MHP İl Başkanı Hüseyin Köymen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin'in de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilecik SMMO olarak yapılan çalışmalar ve gelecek yıllarda yapılması planlanan projeler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Bilecik SMMO'nun muhasebe sistemleriyle ilgili yenilikleri yakından takip ettiğini ve başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Şeker, Şensoy ve ekibini tebrik etti.

Ardından Şeker ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Derneği'nin yeni ofisini ziyaret ederek, mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, mahalle ve köy muhtarlarının çeşitli sorunlarına çözüm aradıklarını anlatarak, Şeker'den yardım talebinde bulundu.

Ziyarete İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik de katıldı.

Kaynak: AA