İremsu Bebek, 9 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

KOCAELİ - İzmit'te bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan ve Darıca'da tedavi gören 3 yaşındaki İremsu Ayer, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 18 Mayıs Cumartesi günü akşam saatlerinde bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan Ayer, tedavi gördüğü Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Hastanenin yoğun bakım servisinde 9 gün süren yaşam savaşını kaybeden Ayer'in cenazesi, yarın, Kandıra'nın Yağcılar Köyü'nde toprağa verilecek.

-Olay

Tavşantepe Mahallesi'nde 18 Mayıs Cumartesi günü bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda Mehmet Yener hayatını kaybetmiş, oğlu Sunay Yener, kızı Ayşe ve damadı Metin Korkmaz ile 3 yaşındaki torunu İremsu Ayer yaralanmıştı.

Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla aranan şüphelilerden Sedat Ö, olaydan 2 gün sonra gözaltına alınmış, babası Osman Ö. de üç gün önce polise teslim olmuştu.

Yaralılardan Sunay Yener'in, Osman Ö'nün eski damadı olduğu ve kızından boşanmasından sonra iki aile arasında husumet başladığı öğrenilmişti.

Kaynak: AA