Birincilik Kupası Sedefçi’ye

İzmit’te bu yıl 4’ncüsü düzenlenen Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu’na katılan Edirneli Hüseyin Karapolat memleketine birincilik kupasıyla döndü.

Birincilik Kupası Sedefçi’ye
Edirne Belediyesi’nin sponsorluğunda yarışmaya katılan Karapolat, kazandığı birincilik kupasını, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye takdim etti.

Edirne Belediye Başkanlığı’nın sponsorluğunda Edirne adına, İzmit 4’üncü Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu’nda 10 bin metrede 50-55 yaş grubunda birincilik kupasını kazanan Hüseyin Karapolat ve aynı kategoride beşincilik elde eden Zekeriya Yılmazel, kupa ve madalya sevinçlerini Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile paylaştı. Sedefçi, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan’ın da bulunduğu ziyarette, Hüseyin Karapolat ve Zekeriya Yılmazel’i başarılarından dolayı tebrik ederek, “Her zaman spor ve sporcunun yanındayız. Sizlerin de gurur verici dereceler almanız bizleri daha da şevklendiriyor. Mutlu oluyoruz” dedi.

12-13 Haziran 2013 tarihinde Denizli’de gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’nda da Edirne adına koşacak olan Hüseyin Karapolat ve Zekeriya Yılmazel, “17 ülkeden, 59 ilden 7 bini aşkın kişinin katıldığı Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu 4. kez koşuldu. Ve bu önemli koşuda, Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi’nin bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediyemizin, yanımızda olması bizlerin daha da azimle koşmamıza neden oluyor. Bir sporcu olarak önemsenmek bizler için her zaman önemlidir. Bu nedenle Edirne Belediye Başkanımıza tekrardan çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Kaynak: İHA